Тендер на проведення фасилітованої сесії з оновлення стратегічного плану (на 3 роки) та розробка операційного плану (на 1 рік) організації та консультування у впровадженні для ГО «Платформа взаємодій «Простір»

Термін подачі тендерних пропозицій: Четвер, 18 березня 2021

Адреса: м.Рівне, вул. Соборна, 11/162

Максимальна сума тендеру (грн): 24 000

Види послуг: Фасилітована сесія для розробки стратегічного документу




Опис

Згідно Грантової програми з організаційного розвитку ОГС (2019-2024, Проєкт USAID “Ініціатива секторальної підтримки громадянського суспільства”) наша громадська організація оголошує тендер на корегування стратегічного плану організації на 2021-2023 роки та формування операційного плану з моніторинговими показниками на 2021 рік.

Проведення трьох денної по три години стратегічної сесії за участі орієнтовно 8 членів організації та подальший експертний супровід з доопрацювання стратегії та оперативного плану (мінімум 6 годин онлайн-консультацій).


За умов карантинних обмежень (неможливості провести заходи офлайн) послугу буде замовлено онлайн. Під час підготовки вищезазначених документів має бути врахований експертний супровід (консультації) з доопрацювання та затвердження остаточних варіантів документів:

  1. Експертний супровід із доопрацювання та втілення стратегії за результатами фасилітованої сесії "Розробка стратегічного плану організації на 2021-2023 (від 9 годин).
  2. Експертний супровід з доопрацювання та втілення стратегії за результатами фасилітованої сесії "Розробка операційного плану організації на 2021 рік" (від 6 годин).

Вимоги до виконавців

Що нам важливо бачити у фасилітаторі/фасилітаторці:
  • Наявність практичного досвіду розробки стратегій для організацій
  • Використання партисипативного підходу (максимального залучення всіх учасників під час планування)
Для участі у тендері, будь ласка, надайте наступну інформацію:
  • резюме фасилітатора/фасилітаторки
  • короткий опис вашого досвіду у сфері розробки стратегій для організацій та контакти кількох попередніх замовників
  • короткий опис пропонованого підходу до розробки стратегії та детальну попередню програму фасилітованої сесії
  • контактну інформацію (телефон, посилання на анкету на www.cd-platform.org , ел. пошта тощо)
  • цінову пропозицію

Тендерні пропозиції подавати на електронну пошту prostir.rivne@gmail.com до 18:00 18.03.2021 року, вказавши у темі листа “Фасилітована сесія з оновлення стратегічного та операційного планів організації та консультування у їх впровадженні”.

Організатор тендеру визначить переможця після оцінки запропонованих тендерних пропозицій згідно критеріїв відбору, що зазначені у даному тендерному оголошенні не пізніше 22 березня 2021 р. Результати тендеру будуть повідомлені організатором учасникам тендеру шляхом надсилання відповідних повідомлень електронною поштою протягом не більше ніж трьох робочих днів з дати прийняття рішення про визначення переможців.

Контактна особа

Виконавчий директор Тинник Олена, 067 909 74 44

Кількість учасників

до 8 чоловік