Безпощадний батл, де виживає сильніший, влаштували 14 вересня у Рівному.

9 учасників, 2 години на виконання завдання, шалений азарт та позив – так проходив 2 Hours Design Battle. Кращі дизайнери Рівного та інших міст зібралися, щоб позмагатися за ім’я кращого та отримати зелене світло на головну дизайнерську подію цього року.

Учасники мали 120 хвилин на розробку промо-сторінки для партнерів заходу – інноваційного бізнес-центру «РЕНОМЕ» «Space 4». Умови: щоб лендінг пейдж відповідав головним принципам дизайну: естетиці, зручності, ідеї, змісту і функціоналу.

Згодом, компетентне журі (Creative Director Vintage Web Production Ольга Шевченко, арт директор Vintage Web Production Марія Доманська, графічний та діджитал дизайнер Олександра Корчевська, консультант з брендингу, дизайнер zubkevich.com Артем Зубкевич) за закритими дверима та у палкій дискусії визначило кращих.


Поки журі працювало – на усіх дизайнерів та вболівальників чекала мега-мотивуюча та продуктивна лекція від засновника та керативного диреткора Cosmos Studio, фіналиста 2 Hours Design Battle Іллі Кульбачного.

І за результатами гарячого двогодинного батлу, журі визначило трьох найкращих дизайнерів. Третє місце – Богдан Зелінський, друге – Іван Тараненко, переможець батлу – Сергій Федоров – його роботу журі оцінило, як «найвлучніше попадання в бриф».

Всі учасники отримали подарунки, бонуси від організаторів та партнерів заходу. А кращий батліст увійшов до фіналу та поїде на Битву Міст 2019 в Києві!

*Формат #2HoursDesignBattle можна назвати тусовочно-освітнім. Так як на заході збираються всі, кому цікавий дизайн в принципі, баттл працює і як нетворкінг – можна задати будь-яке питання гуру дизайну, і як воркшоп – новачки стоять за спиною у досвідчених дизайнерів, відстежують лайфхаки, і як змагання для топових майстрів своєї справи. Така атмосфера створює додаткові стресові умови, тому суть заходу стає ще більш цікавою та азартною.

Організатори події: ГО "Платформа взаємодій Простір", Vintage Web Production

Наступна масштабна подія в рамках проєкту «Території креативних індустрій» відбудеться 21 вересня в Рівненському МБК. Організатори запевняють –Форум стане найгарячішою подією цієї осені. Вхід – лише за попередньою реєстрацією https://2event.com/events/1771031